Personvern

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan din personlige informasjon blir samlet inn, brukt og delt når du besøker eller gjør et kjøp fra www.j-kbarber.no ("nettstedet").

 

Personlig informasjon vi samler inn

Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk inn informasjon om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adresse, tidssone og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. Når du surfer på nettstedet, samler vi også informasjon om de enkelte websidene eller produktene du ser, hvilke nettsteder eller søkeord som henviste deg til nettstedet, og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi refererer til denne automatisk innsamlede informasjonen som "Enhetsinformasjon".

 

Vi samler inn enhetsinformasjon ved hjelp av følgende teknologier:

- "Informasjonskapsler" er datafiler som er plassert på enheten eller datamaskinen din og inneholder ofte en anonym unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, besøk http://www.allaboutcookies.org.

- "Loggfiler" sporer handlinger som forekommer på nettstedet, og samler inn data inkludert din IP-adresse, nettlesertype, internettleverandør, henvisende / avsluttende sider og dato / klokkeslettstempler.

- "Web-beacons", "tags" og "pixels" er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettstedet.

- I tillegg bruker vi også følgende teknologier: Facebook PIXEL, Google Analytics, Snapchat PIXEL.

 

I tillegg når du foretar et kjøp eller forsøker å gjøre et kjøp gjennom nettstedet, samler vi inn visse opplysninger fra deg, inkludert ditt navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsinformasjon (inkludert kredittkortnummer, AMEX, Apple Pay, Klarna, Mastercard, VISA), e-postadresse og telefonnummer. Vi refererer til denne informasjonen som "ordreinformasjon".

 

Abonner på J&K Barber Shop nyhetsbrev

J&K Barber Shop registreringsskjema for nyhetsbrev samler informasjonen nedenfor:

Epostadresse

Navn

Kjønn

Land

Ved å velge å abonnere på vårt nyhetsbrev, samtykker du i at du er glad for at vi bruker informasjonen din, nøye og med respekt, i samsvar med våre personvernvilkår; og for at vi skal levere den til MailChimp, e-postmarkedsføringsprosessoren vi bruker for å levere dem i henhold til deres personvernvilkår. Svært sjelden, hvis det er noe av høy betydning som angår deg, kan vi velge å sende deg en direkte e-post for å sikre at du blir informert effektivt. Se personvernreglene til vår nyhetsbrevleverandør her

 

Når vi snakker om “Personlig informasjon” i denne personvernpolitikken, snakker vi både om enhetsinformasjon og ordreinformasjon.

 

Hvordan bruker vi din personlige informasjon?

Vi bruker ordreinformasjonen som vi samler inn generelt for å oppfylle eventuelle bestillinger som er lagt inn gjennom nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjonen din, ordning for forsendelse og gi deg fakturaer og / eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne ordreinformasjonen til:

- Kommuniser med deg;

- Skjerm ordrene våre for potensiell risiko eller svindel; og

- Når du er i tråd med preferansene du har delt med oss, må du gi deg informasjon eller reklame knyttet til våre produkter eller tjenester.

 

Vi bruker enhetsinformasjonen som vi samler inn for å hjelpe oss med å lete etter potensiell risiko og svindel (spesielt IP-adressen din), og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyser om hvordan kundene våre surfer og samhandler med nettstedet, og for å vurdere suksessen til våre markedsførings- og reklamekampanjer).

 

Deler deg personlig informasjon

Vi deler din personlige informasjon med tredjepart for å hjelpe oss med å bruke din personlige informasjon, som beskrevet ovenfor. Vi bruker for eksempel Shopify til å drive nettbutikken din - du kan lese mer om hvordan Shopify bruker din personlige informasjon her: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi bruker også Google Analytics for å hjelpe oss med å forstå hvordan kundene våre bruker nettstedet - du kan lese mer om hvordan Google bruker din personlige informasjon her: https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/. Du kan også velge bort Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

 

Endelig kan vi også dele din personlige informasjon for å overholde gjeldende lover og regler, for å svare på en stevning, søkeord eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar eller på annen måte beskytte våre rettigheter.

 

Atferdsmessig reklame og målrettet

Som beskrevet over, bruker vi din personlige informasjon for å gi deg målrettet reklame eller markedskommunikasjon vi mener kan være av interesse for deg. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan målrettet reklame fungerer, kan du gå til Network Advertising Initiative (“NAI”) utdanningsside på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

 

Du kan velge bort målrettet annonsering ved å bruke lenkene nedenfor:

- Facebook: https://www.facebook.com/setti...

- Google: https://www.google.com/setting...

- Bing: https://advertise.bingads.micr...

- Snapchat: https://support.snapchat.com/n...

 

I tillegg kan du velge bort noen av disse tjenestene ved å gå til Digital Advertising Alliance sin avmeldingsportal på: http://optout.aboutads.info/.

 

Ikke spor

Vær oppmerksom på at vi ikke endrer nettstedets datainnsamling og brukerpraksis når vi ser et «Ikke spor» spor fra nettleseren din.

 

Dine rettigheter

Hvis du er europeisk bosatt, har du rett til å få tilgang til personlig informasjon vi har om deg, og til å be om at dine personlige opplysninger blir korrigert, oppdatert eller slettet. Hvis du ønsker å utøve denne retten, kan du kontakte oss via kontaktinformasjonen nedenfor.

 

I tillegg, hvis du er europeisk bosatt, bemerker vi at vi behandler informasjonen din for å oppfylle kontrakter vi måtte ha med deg (for eksempel hvis du gjør en bestilling gjennom nettstedet), eller på annen måte forfølge våre legitime forretningsinteresser oppført ovenfor. Vær også oppmerksom på at informasjonen din vil bli overført utenfor Europa, inkludert til Canada og USA.

 

Oppbevaring av data

Når du legger inn en bestilling gjennom nettstedet, vil vi opprettholde din ordreinformasjon for våre poster med mindre og før du ber oss om å slette denne informasjonen.

 

Endringer

Vi kan oppdatere denne personvernpolitikken fra tid til annen for å gjenspeile for eksempel endringer i vår praksis eller av andre operasjonelle, juridiske eller forskriftsmessige årsaker.

 

Kontakt oss

For mer informasjon om vår personvernpraksis, hvis du har spørsmål, eller hvis du ønsker å inngi en klage, kan du kontakte oss via e-post til post@j-kbarber.no eller per mail ved hjelp av detaljene nedenfor:

 

JK Barber Shop AS

  • Følg oss på instagram
  • Følg oss på facebook

©2020 by J&K Barber Shope.