top of page

HVA ER FORDELENE MED Å GÅ TIL EN BARBERER?

1. PROFESJONALITET

Det første viktige punktet er profesjonaliteten til våre frisører, siden vi har eksperter på den klassiske barber kunsten som garanterer at du får det snittet du har i tankene.

Det er verdt å nevne at de i tillegg har et helt arsenal av "stell" og "barberings" verktøy, samt produkter som vil hjelpe huden, håret, skjegget og barten til å se velstelt og strålende ut.


2. LÆR AV PERSONALET VÅRT

Hos J&K Barber Shop er vi veldig klare på at hvert hode er en verden og at alle våre kunder er forskjellige, så våre ansatte vet hvordan de skal tilpasse seg personligheten til hver enkelt, og dette gjenspeiles i deres arbeid og gjennom hele prosessen.

De kan være så stille eller pratsomme som kundene foretrekker. De kan klippe og barbere snitt i tråd med tradisjonelle former eller komme med kontinuerlige forslag for å oppnå unike stiler, som passer med ansiktsformen og typen hår eller skjegg til en hver person.


3. SPAR TID

Avtalesystemet vårt gjør at kundene våre enkelt kan bestille time i løpet av få minutter og raskt blir tatt hånd om når timen starter.


4. ATMOSFÆRE

Hos J&K Barber Shop har våre kunder et sted hvor hårklipping og barbering blir en terapi blant venner som er avslappende og behagelig.


Mange av dem forteller oss at dette er stedet de trenger for å føle seg komfortable når de klipper håret og fikser skjegget. Vi viderefører kunsten fra de gamle frisørsalongene for menn og opplevelsen de ga. Samtidig har vi tatt i bruk det vår tids teknologi. Denne kombinasjonen av tradisjoner og nyskapning gjør at vi kan tilbyr tjenester av høy kvalitet, med høyt fokus på hygiene og komfort.

Relaterte innlegg

Se alle

Commenti


I commenti sono stati disattivati.
bottom of page