top of page

HVOR OFTE BØR JEG BESØKE FRISØREN MIN?

En ekte herre har alltid et feilfritt bilde, med et veldefinert hårklipp og et pent og trimmet skjegg. Men hvordan oppnås dette? Enkelt, gå ofte til din frisør.


Et veldig vanlig spørsmål som kundene stiller oss, er hvor ofte de skal besøke oss. Svaret varierer og avhenger av hvilken type hår du har, tjeneste du leter etter og hvordan du ønsker at ditt hår og/eller skjegg skal se ut.


HÅRKLIPP

Hvis det er for hårklipp, er forslaget hver 20. dag for middels stiler.

Hvis stilen din er kort, anbefales et besøk hver 15. dag, og med kort stil mener vi Skin-Fade.


SKJEGGTRIMMING

Hvis besøket ditt er for skjeggpleie anbefales det å gjøre det hver 8. eller 15. dag. Ettersom ansiktshår vokser raskt og noen ganger ser det ut til å leve sitt eget liv er det viktig å holde det i sjakk. Hvis det er for en komplett barbering, kan du la det vokse så lenge du vil før du barberer det helt ned. Det anbefales likevel å komme innom for skjeggtrimming.


Husk at "å spare skjegget ditt" ikke betyr at du skal la det vokse av egen fri vilje: Det å oppnå et velstelt og sunt skjegg krever omsorg, gode produkter og hjelp fra en profesjonell frisørsalong: Til dette kan du stole på oss, enten ved å gå til en filialene våre eller ved å handle kvalitetsprodukter i vår nettbutikk.


Relaterte innlegg

Se alle

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page