top of page

Hvordan ta godt vare på skjegget

Skjegg er fasjonabelt, men ikke om det ikke er stelt. Skjegg må være rent og ordnet. Selv om det ikke krever kompleks pleie, krever det spesifikke produkter. Husk på at håret i skjegget har andre egenskaper enn håret på hode og trenger derfor andre produkter, behandlinger og oppmerksomhet.


I dusjen er det lurt å bruke en bestemt sjampo for skjegg som skummer ekstra godt. Når du er ute av dusjen er det best å tørke det med håndkle eller hårføner hvis det er et langt skjegg. Deretter bør du benytte et serum, som vil gi glans og mykhet.


De forskjellige serumene har nærende egenskaper for huden og ikke bare for skjegget, i motsetning til oljene. Derfor anbefaler vi ofte serum fremfor olje, avhengig av ditt skjegg og dine behov.


Når serumet er påført, grer du skjegget godt, slik at produktet fordeles jevnt, ideelt med en skjeggbørste.


Til slutt kan du bruke et stylingsprodukt, kjent som Beard Balm, som vil gi fiksering. Spesielt er dette anbefalt for skjegg med en viss lengde som du ønsker å holde velstelt igjennom hele dagen.


Hvis du følger disse trinnene vil du ha et skjegg andre vil misunne, men husk at uansett hvordan skjegget ditt er eller hvor godt du tar vare på det er det best å gå innom din frisør med jevne mellomrom for å fikse det.

Relaterte innlegg

Se alle

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page