top of page

TIPS FOR ALLE HÅRTYPER PLEIE

Hvert hår er unikt og trenger spesiell pleie, sjampoen har en rensende funksjon, men det er spesifikke sjampoer for å behandle flass, dermatitt, seborrhea, fett, etc.

Vet du hvilken sjampo som er best for deg?


Flass

Flass er død hud fra hodebunnen, som kan komme av forskjellige årsaker, for eksempel stress, hormonelle ubalanser, seboreisk dermatitt eller andre. For denne typen hår, bør en bruke produkter som er basert på naturlige ekstrakter med dekongestant, rensende effekter anbefales og også bruk av balsam.


Fint og sprøtt hår

Denne typen hår er vanligvis skjør og sårbar og trenger derfor spesiell omsorg. Derfor er det nødvendig å bruke sjampo som gir den volum, ekstra myke sjampoer som ikke inneholder sulfater eller i hvert fall minst mulig.


Fett hår

Hår med overflødig olje har en tendens til å bli lett skittent og derfor trenger det hyppig rengjøring. Den ideelle sjampoen for slikt hår bør inneholde en regulert pH som renser dypt, men uten å irritere hodebunnen


Tørt og skadet hår

Denne typen hår får et kjedelig og rart utseende. På grunn av mangel på fuktighet og næring, bør sjampoen i disse tilfellene bidra til å fylle sprekker som er forårsaket av tørrhet og gi glans. For alle typer av slikt hår anbefales det å benytte en spesifikk sjampo for hår typen som er mild. Det anbefales også å massere forsiktig når du vasker håret, massasjene hjelper på blodsirkulasjonen i hodebunnen og øker oksygenet til cellene.

Relaterte innlegg

Se alle

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page